whatever!

Published January 9, 2010 by crystalights

 

i arrived today in the late afternoon/early evening.

Ø

i am still pissed at mr.he-who-must-not-be-named.

dh la dier naik flight.

flight lambat plak tu.

Ø

*geram*

Ø

org ni brape jam dlm bas campur brape jam lg kt atas jln b’jln kaki.. ptg cam tu ha baru smpai.

Ø

whatever~

Ø

dh la ckap cam tu psal anak gadis kedah.

wlwpn aku ni bukan anak gadis kedah, tpi aku ni bukan prempuan ke?

tak pyhla ckp mcm tu depan aku!

isyh~

geramnyer!

Ø

klw nak sgt prgi je la.

itupn klw anak gadis kedah tu nak kt ko. kalau diorg dgar ape yg ko ckp tu, ko rse diorg nak ke kt ko?

haa?

Ø

whatever~

Ø

aku rse stakat ni ko la lelaki paling whatever~ yg aku pnah knal (excluding a few people).

Ø

but still.

isyh whatever~ la, jst whatever!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: