makan-makan, fikiran

Published May 14, 2010 by crystalights

 

ari ni (semalam) kitorg gi makan.

dlm kereta pun dah sengih2 excited. (m’mng stok2 slalu excited bab2 kuar makan ni).

  • passion ice tea – best
  • seafood marinara – best.
  • chicken meatball – best.
  • pilaf rice – pelik.
  • cheezy lava stuffed crust hawaiian – biase je.

tapi overall rase happy (walaupun org tu tersalah hantar air, tersalah hantar pizza. huhu. tapi bill tak t’salah hantar pulak).

(and then after b’bdk settle kt kaunter sendiri pun jalan keluar pas tu t’jtuh melutut depan kedai. hahahaha). nsib baik geng2 makan besar kt table sbelah dah balik. dan tak ramai org. dan bukan dlm kedai. dan agak gelap.

(pesal slalu klau jatuh mesti melutut? dulu mase jtuh depan fkulti pun melutut. oh. tapi mase jtuh kt tangge bukit subang dulu tu jatuh keblakang plak. haha. time tu tgh bwk dosimeter. terus cuak2 sibuk suruh check dosimeter. klau kene ganti bleh mati wei).

hmm.

rasenye crocs tu licin la bile ade air atas jalan.

sblum ni pun mse jln ke bgunan fac pun hampir2 jtuh jgak (ataupun diri sendiri yg jalan bersepah?)

tak tau la.

tak lame lagi diri sendiri akan tertinggalkan waktu.

sepatutnye skarang dh decide nak duit ke nak pendidikan tambahan.

kamu nak ape?

nak tunggu sampai ader kedut kat tepi mata bile senyum?

atau sampai berjalan sakit belakang, berlari tak mampu?

.

nak buat ape skarang ye.

dh lebih dua dekad hidup pun tak pandai buat keputusan.

.

nak jugak diugut/diancam/ditakutkan/dihentam baru la terkial-kial nak buat pilihan.

aper lembap sgt nih.

.

but seriously.

.

i still can’t decide. 

.

i just wanna be

somewhere

in between.

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: