GTFO

Published May 28, 2010 by crystalights

 

dahla aku dah ader planning sendiri.

pas tu terpakse adjust to accomodate to your needs

pas tu kau satu benda kecik pun tak boleh nak buat.

dahla aku yg kene make sure kau sampai at the right place at the right time

dah la aku terpakse ketepikan urusan aku sendiri semate-mate sbb nak dahulukan perancangan kau

dahla aku tak keje mcm kau

kau tak boleh nak berfikir ke?

kau betul2 menyusahkan aku

dan aku rase tak berbaloi satu sen pun aku nak buat sume ni demi kau

aku tak nak la wei

aku tak paham nape hidup kau yg dah sedia senang ni pun boleh jadi penyebab nak menyusahkan hidup aku yg masih merangkak ni

aku nak buat keje pun tergendala

klau tak aku dh pergi dah this week

kau pun bukannye tahu atau peduli

kau cume fikir kau je yg nak go somewhere, take a few days off work, jalan2 makan angin

kau ingat ni holiday ke?

if i don’t get to do what i want what makes you think that i’ll give you what you want?

.

get the fuck out

.

aku buat sume ni pun sbb dier.

sbb aku tak suke bagi org harapan pas tu tak jadi (macam kau)

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: