nyum nyum

Published July 20, 2010 by crystalights

 

hmmph.

hampeh terase.

.

my older sister dah gaji.

*ching!*

so, sbg adik yg memikirkan kewangan dier, aku pun tak nak laa mintak bukan2.

bukan, bukan tak nak mintak langsung (hahaha), just tak nak la demand2 bagai.

so aku pun mintak la belikan mi maggi asam lakse. bukan pack besar tu, just pack sketul je yg mcm kt 7E tu yg jual 1 bungkus singgit lbih tu.

tu je.

dier pun dgn pnuh bsar hati ckp: “klau ko nak aku boleh blikan pack besar (yg dlm ader 5 tu) aku tak kisah”.

chewah.

.

sembang lebat.

.

lepas magrib dh kluar.

.

aku tnggu sampai lepas isya’ dier balik tgn kosong..

*dum dum dum*

“lupe la.”

.

pas tu suruh aku mkn maggi ape yg ader kt dapur tu ha.

mestila aku tak nak.

aku nak maggi asam lakse. dah la tak byk flavour maggi yg best2 lagi zaman skarang ni, dulu mase aku kecik2 ader la jugak perisa udang (bungkusan warne pink).

skarang maggi udang dah takde.

maggi tomyam rase oily. maggi ayam rase mushy. maggi kari boleh la sesekali.

maggi yg paling best skali maggi asam lakse je la.

in fact, aku lagi suke mkn maggi asam lakse drpd mkn asam lakse yg btul2 pnye.

nsib baik ader fish nuggets lagi skit atas meja. pas tu dlm fridge ader orange jelly.

tu je la kot dinner aku mlm ni.

.

(dulu suke jgak mkn mi tomyam ruski tapi skarang rase dier dh tak best).

tibe2 teringat ader la someone ni pinjam maggi cup aku ckp nk ganti tapi last2 takde pe2 pun.

hmm.

takpela.

lain kali (mane ader lain kali lagi) people would remember their words and not take me for granted, okay?

.

okay.

nite nite.

.

P/S: aku rase ko tak jahat. maybe ko just tak sengaje ter-gunakan aku utk kepentingan ko je. normal lah tu, kan. takde ape lah.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: