mungkin nanti

Published August 12, 2010 by crystalights

 

i checked my email AND there was something there (!) BUT i have to wait some more.

hahah.

tgn bau ikan (!) ngn daun kesum(,) ngn bawang.

baru lepas siapkan ingredients untuk laksa johor.

(ptg ni dgn mak start masak).

hmm.

cabaran bulan puase : tgok ikan rebus pun rase t’goda.

hahah.

.

anyway

rasenye esok nk kuar kot.

jln2 cari kerja.

last week nyer interview ngn last monday nyer application takde jwpn lg.

so.

i’ll jst start searching again.

.

uni bgtau nk process 4 weeks.

agknye lpas raye nnti baru dpt tau kot.

takpe la. tnggu je diam2 jgn mcm hari tu dh call tnggalkn msg pas tu yg tukng smpaikn msg bagi info lain pas tu bile org tu call back & tanye aku mcm aku yg giler, buat malu je. nsib baik aku bleh explain dgn gaye lepak. tapi ye la, once bitten, twice shy.

(tapi bukan ke patut dier yg m-a-l-u sbb aku call 2 kali si pnjawab phone ckp dier cuti sakit tapi bile aku tnggalkan msg cm tu lepas brape minit aku letak telefon terus dier call aku balik. hmm? curious2).

sakit2 pun gi office kot.

whatever. i don’t care. i just hope this thing works even when i’m not sure of it myself.

.

hari tu borak ngn my old friend.

old friend as in “since teenage years to young adult” friend.

tibe2 aku rse mcm aku berborak dgn budak umur 16 tahun yg aku knal mse skolah dulu. bukan sorg dewasa yg umurnyer 23 tahun.

tak tau nape.

mungkin sbb aku rse after 7 years you are still.. 16 (?)

ntah la.

after 7 years do you still want the same things?

.

okay la.

penat.

nak lepak2 jap.

.

slamat berbuka (bukan skrg ye, lagi 3 jam lagi).

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: