i don’t wait

Published August 18, 2010 by crystalights

 

aku tak suke bile org tnggu aku to make the first move dulu and then baru la dier follow suit.

ye, memang aku berkire dlm hal2 mcm ni.

sbb antare manusia spatutnye tak perlu pun nk tnggu2: “kau dulu la”, “dier dulu la”, mcm org takde initiative langsung.

pas tu bile org lain move dulu and somehow you were left behind then you pulak rase tak puas hati, rase mcm diri tu mangse keadaan.

pas tu boleh la nak salahkan org lain bile you rugi or ketinggalan.

.

kalau tak nak start dulu because you think it’s wrong or risky, then jgn la nak mengharap org lain take the first initiative.

itu ibarat vultures waiting for their prey to die.

tolong la wake up. bukan sume benda akan dtg bergolek cantik molek ke pangkuan kiter.

durian runtuh pun perlu dicari sebelum dikutip.

.

if there is no effort to build bridges between people then there is no significant relationship at all between people.

nothing ventured nothing gained.

you do nothing you get nothing. that’s it.

.

so don’t wait for me.

because

i DON’T wait. for people like you.

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: