it doesn’t hurt me

Published August 18, 2010 by crystalights

 

aku percaye qada’ dan qadar, tapi aku pun percaye kiter tak boleh salahkan takdir every time something bad happens

sbb aku percaye yg buruk tu dtgnye dari manusia.

.

memangla aku tak perfect

kalau org perfect je boleh bersuare maka dunia ni akan bisu dari kata-kata

perlu ke aku dengar cakap2 dari org yg membela kerana perasaan bukan rationality

atau aku yg tak rasional?

.

tak berhak ke aku utk marah

bile aku berusaha utk mencari yg terbaik

utk mencari lebih dari yg aku ader tapi org yg sepatutnye lebih berupaya dan lebih ada dari aku lebih cuai dan lebih bersih tangannye

i want more

i’m wanting more

i don’t want us to end up like this our whole life

and i want everyone to want the same things

salah ke, bile aku tak mahu sekadar puas hati dgn ape yg aku ader skarang?

aku tak nak tidur di usia muda kemudian terjage bila aku dh tua tanpa berbekalkan apa2

i want to do more than i could even if it means sacrificing my youth for my old age

i don’t care

.

dlm keadaan mcm ni

patut ke aku dilabel mcm tu

.

dah la tak paham langsung ape yg aku nak

pas tu nak tambahkan beban emosi aku

i don’t like dealing with people who defend based on feelings as much as i don’t like when feelings become the reason of not protesting

when i am looked upon with such dismay but i am not protested against because of not wanting to hurt me

i am not afraid of that kind of hurt

i’ve been through more than that for me to get hurt with such things

it’s inevitable

it’s not that big of a deal anyway

.

sometimes i wished that i could be in a different place

so that i can carry on with what i wanted to do

and be away for a while

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: