puasa hati

Published September 5, 2010 by crystalights

 

kalau ader 10 pinggan baru, 10-10 tu jgak ke mesti letak atas meja?

padahal nk pkai brape je.

biarla aku nk simpan pinggan yg tak pkai.

pasal pinggan pun nak sound smpai mcm tu skali ke.

.

btul2 mncabar hati tu, msenye lagi 5-10 mnit nk berbuke.

nsib baik aku tak terlupe aku msih tgh b’puase.

aku pun diam je la.

tpi dlm hati dh habis berseranah kot.

nak buat camane, inner emotional control aku blom kuat lgi.

.

mesti ke lepas kata tak kira mase?

dlm bln mcm ni wktu mcm ni aku ingat takde la byk mslh pun

.

bukan ke kita dlm kerugian klw kita hanye sekadar kumpul pnat je waktu berpuase

.

entah la.

you tell me.

you were the one who lived longer than i did.

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: