not my mistake.

Published November 10, 2010 by crystalights

 

i don’t know what is the matter with me today but

i just know that i am effin’ angry raging mad.

.

aku punye lapar mcm dh tahap kebulur sbb dh pkul 2ptg tak sumbat 1 ape pun lgi.

pagi tadi sibuk. pas tu mcm2 bnda pulak yg kene buat bile org balik awal tghari.

aku nak makan nasi dgn ikan goreng tu.

ikan tu yg aku goreng.

ikan yg aku goreng tu.

aku yg goreng ikan tu.

bile aku nk mkn tgok2 dh tinggal sisa.

.

dah la meja berkecah.

i really have a problem with people who don’t clean up after themselves.

lagi2 kalau yg jenis2 mcm anak2 yg mak buatkan semue bnda smpai pinggan dh mkn pun mak yg basuh.

ooh, serious shit. no way.

one day aku mungkin akan jadi mak yg garang yg ader anak2 yg tak tahan dgn aku tapi aku tak rase aku sanggup tgok kalau anak2 aku jadi manusia2 pemalas yg menyusahkan org.

.

pas tu aku tau aku ni bukan jenis penyabar

tapi ader jugak bnda dlm dunia ni mesti jugak kene sabar

bile dh time aku nk mkn tak pyh la nak desak2 aku buat bnda lain yg bukan kau nak immediately pun. kau cume nak aku siapkan je. nanti2 pun aku boleh buat. kau sruh aku buat, time tu aku nak mkn. pas tu aku dh buat aku dtg balik ikan aku dh kene mkn.

bukannye kau bleh ader kan balik ikan goreng tu.

bukannye kau jenis goreng ikan pun. goreng bnda2 lain pun tidak.

kau mkn nasi pun org siapkan.

aku nak mkn nasi kau pulak sibuk nak sruh aku buat benda lain.

iklan tu blom kluar pun lagi. kalau siapkan skarang pun bukannye boleh submit awal2.

.

sume nak buat aku melenting je la.

aku pun penat jgak.

memangla kau ckp “isi pelan-pelan” tapi kau ingat kalau aku buat slow2 kau boleh sabar ke?

so

ape lagi

aku pun marah la.

aku pun ckp: asek org prempuan je yg kene ..etc.., org lelaki buat aper ..etc..?

then aku gi toilet.

aku kluar toilet tibe2 kau ader.

aku tak tau la ko dgar ke tak, tapi aku rase stakat ni aku tak peduli la kau dgar ke kau tak dgar.

i mean what i said.

i won’t take it back

thank you very much.

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: