a little away is really okay

Published November 14, 2010 by crystalights

 

kadang2 ader la jgk masenye bile aku t’tanye2 (pada diri sndiri) :

“aku ni merumitkan keadaan ke?”

(sambil rase mcm tak percaye)

.

i just don’t want to interfere in other people’s lives as much as i don’t want other people to interfere with my life.

kalau boleh, sumenye aku nak handle sendiri.

kan lebih senang kalau tak menyusahkan org lain?

lebih selesa.

lebih puas hati.

kalau tak puas hati pun tak pyh susah2 pointing fingers to people who were involved bcause technically you are the only one involved and responsible.

less drama. less mess.

faster outcomes.

.

so

takpela rase perit sikit

at least dpt uruskan sndiri dan dpt pastikan sndiri.

.

hidup ni bukannye bersenang-senang je semate, kan?

.

hati. berhenti la cemburu.

dgn izin-Nya semua ada ruang dan waktunya sndiri.

is my heart that dark?

am i no longer able to see any goodness left in people?

.

lately it just feels that way

i don’t know

.

aku bukan benci

cuma rase susah utk suka

susah nak terima dgn tenang

dalam diri belum ckup kuat lagi

.

jadi mcm biase la bila perasaan tak stabil

lebih senang bile aku just disappear for a while

stay outside the radar

undetected. unidentified. unknown.

in times like these i can’t help but like the space and the privacy

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: