Protected: dear nana (27.2.2011). [malaysian students overseas. totally different feeling].

Published February 27, 2011 by crystalights

This content is password protected. To view it please enter your password below:

One comment on “Protected: dear nana (27.2.2011). [malaysian students overseas. totally different feeling].

  • woo woo wooohh..ISMA huhh..weh i heard of that one…diorng pon bergerak kat malaysia jugakk..cube ko betau aku what ISMA stands for nk make sure it’s the same thyng ke tak dengan ape yang ade dekat sini..die ade dekat ukm and upm organisation tuh..die mcm anak buah pada PEMBINA…diorng satu organisation Islam yang bergerak nk berdakwah nk berbakti pada anak2 mude supaye ikot Islam.. the idea is corrrect tapi aku still tak faham kenape nk kene ade organisation untuk tarik org..ko dengar je dakwah diorng..bagos laa jugak cume yg aku tak setuju tak payah laa buat2 organisation nih..ISMA kat sini mcm promote gile2 diorng punye organisation..bagi aku bukan organisation yang patot ko promote tapi Islam tu sendiri..tak bagos buat bnyak2 organisation dakwah Islam yang lain2 bnyak2 nih..takot melahirkan semangat assabiah..mcm bile ko pikir yang organisation kau lagi bagos dpd organisation org2 lain..kat sni ade bnyak organisation Islam yang berbeza ISMA la ape laa..orang Islam patotnye bersatu bukan promote organisation..kerje dakwah diorng mmg betul pon tapi kat sni mcm diorng nk promote organisation dorng..tak tau laa aku kat sane macam mane..maybe Allah nk temukan ko ngn diorng…kakak usrah aku kate biar kite yang ubah persepsi diorng terhadap organisation2 nih..kakak usrah aku setuju dengan dakwah diorng tapi die pon rase tak elok promote organisation mcm tuh..kite patotnye promote Islam.

  • Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s