locked in

Published May 13, 2011 by crystalights

oh my god.

aku. terkunci. dlm library.

how much of a geek can i be?

the worst part is that not only aku terkunci dlm library, but aku tak sedar pun yg diri aku ni dh terkunci dlm library.

smpai la 2 org student ni dtg kat aku with 1 security officer.

security officer tu ckp: “you could have been locked in all night”

(and i probably wouldn’t even realize it).

.

(?)

.

asalnyer b’budak tu dh ter locked in, so dorg call security staff tu utk slamatkan dorg.

security staff tu pun dtg, masuk dlm jumpe dorg then mse same2 nak kluar laluan masuk tu tibe2 tak function.

so dorg b’tiga tak boleh la kluar ikut situ.

dorg pun jln la ke arah pintu lain. mse tgh cari2 jln kluar tu la dorg t’jumpe aku. kat pc tepi tingkap tgh buat assgnmnt smbil sumbat telinga.

maner nak dgar aper2.

aku trus ckp sorry (sbb mse mule2 aku ingatkan pak guard tu dtg sbb nak sruh aku blah sbb nak tutup library. rupe2nyer m’mang dh tutup pun library tu).

pas tu b’budak tu ckp “no worries. we’re locked in, we just want to let you know” dgn gaye2 lepak ala2 zizan.

pas tu aku kmas2 brg trus gerak ikut dorg sambil cube nak process what the hell is going on.

time tu la baru aku sedar yg ktorg dh t’kunci sbb baru nmpak bhgn lain library dh gelap gelita.

.

pas try b’berape pintu last2 baru dpt kuar. lbih kurng stgh jam td.

yeah.

itula.

buat assignment sumbat telinga.

org tutup library pun tak sedar.

.

no actually it’s that assignment

it’s kinda heavy sbb kene study concepts that’s not really in my prvious studies.

nanti la klau ader mse maybe aku cerite psl assgnmnt ni kot.

(tapi aku rse sume assgnmnt musim ni mcm tu. rase mcm sumenyer heavy).

.

so i’ll jst cntnue on my assgnmnt

~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: