the red book.

Published May 29, 2011 by crystalights
♦ni la buku yg aku request utk assgnment aku♦
tapi
aku dh hbis tulis 5000words baru aku dpt buku ni.
rase cam nak nangis pun ader.
org yg pnjam sblm aku tu dh lebih tempoh pinjaman dh pun tapi dier gi hold buku ni,
smpaila smlm baru aku dpt ambik dri counter.
hari ni dah deadline.
so

aku la yg kempunan.

dier ingat dier sorg je ke yg nak buat assgnment?

nsib baik aku dpt jgk pnjam buku lain yg mcm ni,

tapi 2nd edition.

dua edition kebelakang dari edition yg ni.

so i guess

bak kater semut dlm “a bug’s life tu”:

“it’s a buggy-bug world out there.”

bukan sume org akan play the game by the rules.

bukan sume org kisah psl peraturan, denda, penalty or whatever.

aper yg kiter boleh buat is just make the best of what we have

(which is easier said than done, really).

(trust me, i know).

on to the next assignment then.

*breathes in*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: