adil disisi Nya

Published May 31, 2011 by crystalights

aku rase agak bengang sbnrnye.

sbb aku tak rase pun kau respect aku as a colleague. no, i think, as a person.

aku rase aku tak la tahu everything

tapi ader la jugak yg aku tahu yg mgkin aku boleh kongsi (kalau hati aku tak sakit sgt laa).

tapi nak buat camane, hati aku sakit pun tak boleh dijadikan alasan utk menyakitkan hati lain, kan

nanti jadi mcm berdendam pulak. (kan tak elok cam tu).

.

so

i wish that i can keep on doing what i have to do

and not be tired because of you.

.

tapi seriously,

i thought you know everything

kenape aku kene tolong kau?

.

(sbb:

aku org Islam).

.

tu je jwpn nyer.

aku tak boleh reckless sgt

sbb aku masih ada agama yg perlu jadi pegangan hidup aku.

.

so, aku tak patut merungut2 like the past 4 years.

sbb aku dh diberi pengetahuan ni,

i have to embrace it.

dan berkongsi ape yg aku dpt

supaye org lain pun tak merungut2.

.

Allah itu adil.

Dia lah sebaik2 pemberi pengetahuan.

bukan manusia biasa mcm aku.

apa yg aku tahu pun adalah dgn izin-Nya.

.

sekian.

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: