weary

Published June 10, 2011 by crystalights

i need different tudung(s).

tudung aku singkat. jarang.

baju aku singkat.

seluar jeans aku kurang menyenangkan.

dark slacks aku pun kurang menyenangkan.

they’re almost following the curves.

 

kalau aku pakai mcm tu

walaupun yg pandang tu sejantina dgn aku

tapi kalau dah pandang, mgkin ada yg tak kena kat situ.

 

bawak baju kurung 2 pasang, tapi ada 1 pasang yg jarang.

 

mcmane aku ni

pakaian pun tak betul

 

nak mintak mcm2

tapi penampilan tak sempurna

 

aku kene fikir betul2

apa2 yg aku pakai

 

bila aku naik tram and nak tarik loceng

bile aku b’lari kejar mase

bile aku nak solat outdoor

spatutnya apa2 yg aku pakai tu mencukupi

 

so of course

pakaian tu bukan stakat something that i put on and just go

spatutnya i have to really think about it.

 

aku t’rasa sgt2 kekurangan diri aku.

 

2 comments on “weary

  • weyh…
    aku da dapat idea nk buat ape for the holidays..
    holidays ni kite webcam laa..ataupon aku antar video kat ko..
    cmne nak anta video via email..

    nnti ko tunggu tau..aku ade stuff nak pos kat ko..tapi belom post lagi..
    aku nak update setiap mende yang happen trough videos during raye tau.hahahha..

    maklong musti ade

    weyh tak sab

  • Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: