things that make people happy.

Published July 7, 2011 by crystalights

 

smtimes i think i know

what different people want

in order for them to be happy.

 

but personally

i think it’s a matter of giving.

whether or not you want to give them what they want

so that they can be happy.

 

unfortunately

happiness isn’t cheap.

 

and i’m not that heartfully rich now, am i?

 

but still

 

i guess i have to at least try and see the bigger picture

 

at least when the time comes would i want people to say that i didn’t deliver my duties as part of that bigger picture?

 

biase la kdg2 hdup kene struggle skit

 

kene deal with people

redakan hati org

work for the things that you have to fulfil

slesai sem 1, risaukn sem 2,

risaukn sem 2, risaukn graduation

rsaukn graduation, rsaukn payment,

rsaukn payment, rsaukn expenses

berhitung kire bile b’belanje

ambik smthng, then letak balik, ambik, letak, ambik, letak.

last2 nk beli satu ubat gigi harge $2 pn pikir smpai 2-3 kali (or more)

nk beli setin sardin hrge $0.65 pn b’pikir2 jgk.

pas tu at the same time nk jgk gunekn harta utk blajar, kan?

so bile ader gathering or trip yg berunsurkn mcm tu, kiter try jgk nk fit it into our capacity, insyaAllah.

 

mse mule2 aku mcm ader agak2 maybe tak la semudah itu hdup di perantauan (mcm yg org tu dok canang dok gebang kan tu b’ulang2)

tapi tak jugak aku menduga

begini rupenyer aku berkelana

 

tapi takpela

aku rase stakat ni alhamdulillah

ader sikit rase tenang because

now that i know what it’s like

i can’t let anyone make any decisions for me anymore

because i’m the one who knows what it’s like to be in the middle of things like this

i’m the one who’s carrying that kind of weight upon my shoulder.

bile kau dh ader bukti perjanjian hitam putih pengajian dan sara diri kau ditanggung skalipun,

kau still kene struggle jgak bile duit insurans dier tak byr, or bersedia hadapi kmungkinan duit elaun msuk lambat, or ntah sgale aper lg yg boleh dilakukan oleh pihak yg berjanji.

biasela, janji manusia. aper la yg nk diharapkn sgt.

 

lain kali kalau ader yg berbunyi nk sruh aku tunaikan anganan lampau t’lampau tu

boleh la berundur skit sblm dpt sedas drpd aku.

bukan kau yg duduk menanggung sumenyer, so nk ckp tu pikir2 la skit eh.

if you think it’s that easy than why don’t you go ahead and do it.

bukan keje aku nk tunaikn impian gile sesape kt muke bumi ni.

 

fullstop.

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: