doaku

Published July 12, 2011 by crystalights

esok ader event usul 20 yg aku plan nk attend, insyaAllah.

skrg nk dkt pkul 2 pagi. esok event start pagi.

sbb tu la aku tk nk start chat lambat sgt, sbb klau hbis lambat wktu kt sini lg lewat dari waktu msia.

msia kn dua jam awal (klau ikut stndrd time wthout daylight savings).

aku blom jmur pn bju lg.

ngntoknyer. esok pagi kene la jmur kn.

ataupn jmur mlm ni ke.

i dnt know.

aku jst rse, memang betul la bukan sume bnda kiter patut ckp.

tpi ader bnda yg aku rse kiter kne ckp.

ader bnda jgk yg aku tk suke ckpkn.

lg suke handle sndiri.

tpi kdg2 penyelesaian tu dtg bile aku tak handle sndiri.

planning aku for the future is quite lengthy and perhaps challenging

tapi sumenyer terserah pd ketentuan tuhan

aku cume merancang je.

hnestly

aku rse tak sure pn aku bleh dpt atau tk aper yg aku nak

tpi aku hrp aku boleh terime bahawe aper yg tuhan bg tu la yg terbaik utk aku.

aku hrp aku boleh la jdi org yg tahu utk redha and terima ketentuan-Nya.

kdg2 aku pn tak paham why

kdg2 aku tak paham nape people act in a certain way when around me

almost as if i am a threat to them or something

aku takdela terluke hati sakan ke aper

jst kdg2 runsing and tertanye2

takde cara ke utk live truthfully

pnat kan

ntah la

aku pn nk hdup tenang dan bahagie jgk

bukan sbb aku dserve it, tpi sbb aku teringin nk rse hidup yg mcm tu

tk pyh susah2 susah hati

harap2 tuhan makbulkn permintaan aku

dan ampunkan semua dosa aku

Amiin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: