tiredness

Published July 12, 2011 by crystalights

sbnrnye aku tk puas

aku rse ilmu yg ader pd aku mcm sgt sikit

i’m wanting more

bukan tak bersyukur, cume rase diri kekurangan

kurang ilmu, kurang kestabilan hidup, kurang kestabilan emosi and perhaps fikiran.

aku nak try and be more than what i am now

but at the same time aku tkut nk lose more

 

kdg2 aku surrounded with pple tpi rse sunyi

sbb rse mcm org tak faham fikiran aku

pas tu respond in undesirable ways

rse tak best sgt

 

aku hrp ader la jln utk aku

 

aku nk pulangkn hp tu esok

esok jgk nk pnjm phone dari kwn yg lain yg vlunteer pinjamkn (insyaAllah)

dier ader phone spare jugak

 

ari 2 aku bg encouragemnt kt bdk dgree utk smbung honours

tiber2 ader org plak mcm nk membidas aku psl my fture education choice

mcm la aku teenage kid yg ntah ape2 direction

 

you know sometimes i can stand people and situations but sometimes i really get annoyed with the kind of disrespect that people show from the attitudes

 

whatever.

 

aku tk pyh respond aggresively, tk berbaloi pn nk jstfy anythng.

 

aku hrp aku akan jumpe aper yg aku cari

 

soal larat atau tak, tu tolak tepi dulu la.

 

i don’t know what is truly right for me

let god decide.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: