let it be.

Published December 21, 2011 by crystalights

aku dh smpai malaysia.

wlwpun ada sikit masalah2 lain yg timbul, tpi at least aku dh smpai malaysia.

psl problm2 tu, tkpela.

klau tuhan kata selesai, maka selesai la.

at least aku dh try.

if it doesn’t work out, i have no power over it.

Allah yg berkuasa menentukn.

 

 

bile jd bnda2 mcm ni lg lbih la rase sedar bhw diri ni tk la berupaya mane pun.

aku ni hamba-Nya. tiada keupayaan m’lainkn dgn izin-Nya.

wlaupn aku tk sure why i forgot the terms and duration of the contract jst like that, tpi aku rse i mostly spent the past few days jst thinking & preparing & packing & sorting thngs smpai aku terlupe bnda pnting mcm tu, seolah2 aku buat kputusan dlm keadaan tk berfkir pjg wlaupun wktu tu dh ade instinct utk prolong the time period bfore closure.

pndek kata, aku pun pelik kenape aku terlupe bnda penting yg long-term mcm tu.

wktu aku tulis written consent tu aku dh rse dh mcm nk pilih tarikh yg lbih lewat, tpi aku fikir tk nk ada tnggungan lain pulak so aku pun dgn mudahnya jst tulis dan sign kertas tu.

aku rse serabut time tu, i jst want at least some thngs to be done.

nk bwat camane. tkpe la. yg buruk tu semua dari kelemahan aku sndiri.

skrg aku dh try to rectify it but i don’t know how effective it is.

 

 

rsenye,

aku nk redha je ape yg tuhan tntukn utk aku.

hidup aku milik-Nya.

astaghfirullahalazim.

la hau la wa la quwwata illa billah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: