move along.

Published April 3, 2012 by crystalights

 jujur2nya,

this

is

quite

messy,

rite?

currently i am kinda in the process of packing

some stuff. for my 1st job-related move.

insyaAllah nnti aku akn berpindah ke tmpat yg baru

msuk ke alam yg baru (utk aku): alam pkerjaan.

ni m’mang b’sepah skit, sbb ada byk brg nk sort out (dan aku pun tak selera nak angkt semua skali. ke sana. so pilih2 la apa yg dikehendaki, hihihi).

 

truth be told, of course i’m feeling a bit conflicted.

aku balik dari melbourne december yg lepas. then, tolak mase urusan2 pncarian pkerjaan, urusan2 kluarge (besar), dan hal2 lain (yg kebanyakannya di daerah/negeri yg lain), aku rase mcm tak lame sgt jugak la aku stay kat rmh ni. with my fmily.

i mean honestly, moving to that place- damansara, scares me. perhaps a bit more than how melbourne was.

because the whole thing- it’s different.

it’s different now

and i don’t know if i am a different person now too,

but i know than only Alllah can help me gain the strength to do my best in this.

la haula wa la quwwata illa billaah.

“tiada daya upaya melainkan dengan pertolongan Allah”.

 

apa pun, tetap alhamdulillah.

sekurang2nya ada jawapan utk do’a ku.

 

let me take this path as a hijrah for me to strive kerana-Nya, Amiin~

 

P/S: kemas2 dan selongkar2 akhirnya dpt jumpa jgk jam tgn ni

they sent it to me by post last year for my brthday.

(i remember i once left it at preston mosque [melbourne] last december and i took d tram & walked all tht way to get it back; alhamdulillah i finally did get it). insyaAllah pasni bleh pkai gi keje ^__^

P.P/S: ya Allah please give us courage and strength to do good lillahi Ta’ala, amiin~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: