love la

Published December 29, 2013 by crystalights

now that i am on holiday,
i think i am truly shutting myself out.

 

no major work-related, locality-related issues that i want to really think about.

 

nk log on to “the social network” pn mlas skrg ni sbb nnti nmpak updates frm the rest of Msia/ South East Asia/ world pas tu rase mcm sesak nafas.

 

jst thought of mentioning: hati2 bkongsi kgembiraan di fb.
sbb tkut2 mnimbulkn iri/ hasad/ envy.

Σ (iri + hasad + envy) = agony (?/!)

hahah.

 

it’s just that maybe some people don’t like to be reminded of the things that they don’t have (?)

hmm. but only some people.

 

the rest of the more secure, happy, & fabulous people are probably too awesome to be bothered by such triviality.

hahahah.

 

tapi ye la. mgkn boleh m’nyentuh sensitiviti jgk klau org tu b’hempas pulas struggle habis2an baru nk dpt survive truskn hidup dgn s’suap nasi, pas tu ko plak pegi tnjuk statement akaun gaji ko yg baru credit beribu-riban.

 

sensitivity pun penting.

wlwpun rezeki itu ktntuan Allah t’hdp stiap insan & tk salah kongsi happiness utk mengakui nikmat-Nya, tapi takut2 ada mudharat lain yg lbih besar m’landa.

 

takut klau dgn statement bank kita yg terpampang tu mnimbulkn rasa tak redha dlm hati org lain terhadap rezeki & takdir yg telah ditentukn ke atas mereka.

sbb “kita” dan “mereka” seummat. mestila kita peduli klau tindakn kita mndekatkn mereka dgn sesuatu yg tidak baik.

tak kisahla walau “mereka” itu sekadar kwn2 biasa yg tak knal rapat pun.

 

because,

isn’t to love & care is to protect?

and you have not perfected your iman until you have loved your brother/brethren/ummah like you love yourself.

 

so.

love la like Allah wants you to love.

jgn tahu nk love ikut definisi drama melayu kontemporari je. (rich guy/snobby guy/cold guy meets OTT lovey-dovey chick who tries to turn him into her. THE END).

:-p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: