don’t know

Published February 2, 2016 by crystalights

i was holding back the tears as i walked out of that room

tapi bila smpai cubicle & duduk last2 xdpt nk tahan.

bcause wht i’m being blamed for is the exact thing that i was in d middle of processing.. sbnrnya aku blum habis lg uruskn, tiba2 sruh aku attend meeting where pple expect me to hav d right answers & tht everything is done & mncukupi.

mmg x la.

xmgkin.

baru minggu lepas dpt kenalpasti sape dlm team (tu pun ade lg yg aku xpasti sejauh mana boleh di includekn).

sbnrnya, nk gerakkn 1st planning pun mcm2 interruption.
pas tu undefined group/committee members & roles.
pas tu no authority for decisions, smua kena refer balik kt satu2nya decision-maker. jd byk bnda sangkut2.
pas tu higher positioned members kdg2 xde dlm pjumpaan sbb busy, & yg ada pn mcm x membawa manfaat sgt (instructions brtmbah tp xmenyelesaikn mslh pun. malah menambah beban). ada yg x bagi input lgsung pdhal bjwatn tinggi. wlwpn dia bukn dlm team tp spatutnya dia lbih tahu apa yg diprlukan.

smua bnda ni akhirnya memuncak & mnyebabkn ada kekurngan yg happen.

pas tu last skali org yg kena blame adalah aku.

i don’t know what to say

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: