no

Published February 3, 2016 by crystalights

sbnrnya isu utama smlm is that there is not enough number of trainers.

tp sbnrnya aku mmg tgh dlm process nk dptkn trainers even bfore ysterday. cuma masih belum ckup bilangànnya. & aku blum dpt confirmation dr org2 lain sbb dorg pn bsy or tak respon. & aku pn bsy dgn krja aku yg lain & krja org lain yg aku kena assist yg due on d same day. jd aku blum habis confirm pun lg bilangan trainers. tiba2 kena masuk meeting yg di expect aku bg berita bhw trainers dh cukup.

hakikatnya tetap sama: tak ckup org, i need time.

pas tu bila aku tk dpt bg confirmation bilngn org yg aku dpt dr dffrnt pple (sbb aku x sempat confirm dia dh pnggil mting, & masa panggil tu tk ckp pun nk talk abt this thing) masa tu mmg all hell broke loose la.
and i am on the receiving end.

so aku rasa, kalo aku buat PhD atau rsearch atau lain2, aku tk kn buat undr thm kot.
tk berbaloi nk contribute buah fikiran aku long-term kt tmpat mcm ni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: